Nůž Santoku. Nůž Santoku je japonská verze kuchařského nože. Slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, odkazuje na tři použití nože: krájení, krájení na kostičky a krájení na jemno
Nůž na zeleninu. Také známý jako Nakiri nebo japonský nůž na zeleninu. Tento nůž je nepostradatelný pro krájení zeleniny na tenké plátky. Vhodný je také pro krájení a nasekání...
Řeznický nůž. Díky extra dlouhé čepeli je tento nůž vhodný pro přípravu a porcování velkých kusů masa. Pro řeznický nůž je charakteristické zaoblení horní části čepele. Jedním...
Kuchařský nůž. Nejuniverzálnější nůž v kuchyni a nepostradatelný pro každého kuchaře. Určený a vhodný ke krájení masa, ryb nebo zeleniny, ale i ideální pro jemné nasekání bylinek.
Nůž na chléb. Dlouhá a zoubkovaná čepel je ke krájení chléb nebo koláče nepostradatelná. Ideální i pro krájení větší zeleniny nebo ovoce jako je například ananas
Steakový nůž. Pořádný kus masa by měl být krájen dobrým nožem. Steakový nůž s hladkou čepelí rozkrojí maso hladce a čistým řezem, aniž by poškodil nebo roztřepal svalová vlákna
Steakový nůž Pořádný kus masa by měl být krájen dobrým nožem. Steakový nůž s hladkou čepelí rozkrojí maso hladce a čistým řezem, bez toho poškodil nebo roztřepil svalová vlákna.
Řada Intense se vyznačuje jemnějším a decentnějším designem. Vzhledově je tato řada blíže tradičním kuchyňským nožům, ale se stále viditelným vzorem kování a leštěnou rukojetí,...
Řada Sebra má oproti ostatním řadám Forged velmi výrazný vzhled. Na výrobu rukojeti je použito tmavé dřevo, které pochází z Afriky. Zde je známo pod názvem Dalbergia melanoxylon...
Nůž Santoku. Nůž Santoku je japonská verze kuchařského nože. Slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, odkazuje na tři použití nože: krájení, krájení na kostičky a krájení na jemno